Lotus Cleaning Ultra Nano Gyors Wax - 600ml

Lotus Cleaning Ultra Nano Gyors Wax - 600ml

Amit a terméktől biztosan elvárhatsz: tisztít, ápol és véd egy lépésben, egyszerű alkalmazás, látványos eredmény,

A Lotus Ultra Nano Gyors Wax egy speciális keveréke a felületaktív anyagoknak, polimereknek, carnauba waxnak és a legújabb nanotechnológiás viaszoknak. Az „utolsó simítás” a tökéletes külső tisztítás befejezéséhez.

A termékről:


A Lotus Ultra Nano Gyors Wax egy speciális keveréke a felületaktív anyagoknak, polimereknek, carnauba waxnak és a legújabb nanotechnológiás viaszoknak. Az „utolsó simítás” a tökéletes külső tisztítás befejezéséhez.


A Lotus Ultra Nano Gyors Wax megújítja, tisztítja, és tükörfényes csillogást nyújt a kezelt felületeknek. Vizes bázisú, környezetbarát termék. Egy palack (600ml szórófejes palack) tartalma körülbelül 3 kompakt méretű jármű teljes ápolására elegendő. A tökéletes eredmény elérése érdekében javasoljuk a kezelést minden autómosáskor, de legfeljebb minden második autóápoláskor elvégezni. A termék úgy lett kifejlesztve, hogy használata rendkívül egyszerű legyen. Nedves és száraz felületeken egyaránt használható.


Használati útmutató:

FIGYELEM: Soha ne használd tűző napon, vagy felhevült felületen!


Használat előtt alaposan rázd fel!

Ne használd erősen szennyezett, sáros felületen, vagy olyan rászáradt szennyeződéseknél, amelyek a felületet megkarcolhatják!

A szórófejjel spriccelj a termékből egy összehajtott mikroszálas kendőre és a tisztítandó felületre is

Finoman töröld át a felületet a mikroszálas kendővel.

Egy másik összehajtott mikroszálas kendő segítségével fényesítsd ki a felületet. Amennyiben a mikroszálas kendő túlságosan elpiszkolódna, használj egy újat.

Ismételd ezeket a lépéseket, mindaddig, míg a teljes tisztítandó felület tiszta és csillogó nem lesz

Gyakran Ismételt Kérdések a termékről:

Enyhén poros autón lehet az Ultra Nano Gyors Wax-ot közvetlenül használni öblítés nélkül?

A legjobb hatás érdekében egy magasnyomású mosó segítségével célszerű először leöblíteni az autót. Ha csak enyhén poros akkor használhatod öblítés nélkül közvetlenül is az Ultra Nano Gyors Wax-ot. Ez az úgy nevezett víz nélküli autómosás. Fontos, hogy ezt a módszert az átlagos, hétköznapi szennyezettségű autók számára ajánlott, ha az autót vastag, rászáradt sár borítja azon kifejezetten tilos ezt a technikát alkalmazni. Ha a vízmentes autómosást megfelelően csinálod, akkor az biztosan nem karcolja meg az autód fényezését.

Termékinformációk:

Kiszerelés: 600ml

Származási hely: EU

Illat: Jellegzetes

Szín: Lila

Biztonsági adatlap


3.490 Ft
1

2200055

Tecnikai adatok

Figyelmeztetés

Megosztom