Lotus Cleaning IronXtreme Cherry - Röprozsdaoldó és felnitisztító - 600ml

Lotus Cleaning IronXtreme Cherry - Röprozsdaoldó és felnitisztító - 600ml

Amit a terméktől biztosan elvárhatsz: extrém hatékonyan távolít el mindennemű vasszennyeződést a felületről, innovatív pH semleges formula.

Extrém hatékony és extrém cseresznyés! Csavartunk a hatásfokán, hogy még elégedettebb lehessél! A szálló fémpor által okozott szennyeződések és lerakódások egy csapásra eltűnnek! Extrém hatékonyság és féktelen öröm. Mindezt garantálja a kifejezetten a szálló vaspor tisztítására kifejlesztett professzionális termékünk.

A termékről:


A röprozsdaoldó egy olyan innovatív szer, ami kémiailag oldja és távolítja el a lerakódott vastörmelékeket. Maga a szer zselés állagú és fehér színű, de a vasporral szennyezett felületre permetezve lila színűvé változik amikor a vasporral kölcsönhatásba lép. A jármű karosszériáján elegendő évente egyszer vagy kétszer használni a röprozsdaoldót, míg a keréktárcsákon célszerű havonta alkalmazni a szert.


Használati útmutató:


FIGYELEM: Soha ne használd tűző napon, vagy felhevült felületen!


A röprozsdaoldóval egyenletesen permetezd le a keréktárcsa / burkolat piszkos részeit

Várj 2-3 percet amíg a szer dolgozik

A keréktárcsákat kend át egy felni ecsettel, hogy mindenhova jusson a szerből (küllőkbe, a kerékcsavarokhoz, a felni belső részéhez)

Öblítsd le egy nagynyomású mosó segítségével

Gyakran Ismételt Kérdések a termékről:

Az IronXtreme röprozsda oldó-t használhatom a teljes karosszériára?

Igen, mivel a szálló fémpor által okozott szennyeződések a teljes karosszérián megtapadnak. Ám elegendő évente egyszer vagy kétszer használni a röprozsda oldót a teljes karosszérián és ha lehet akkor kerüld az ablakfelületeket, a keréktárcsákon használhatod havi rendszerességgel.


Mi a különbség a Wheel Cleaner felni tisztító és az IronXtreme röprozsda oldó között?

Az alapvető különbség, hogy a Wheel Cleaner felni tisztító egy lúgos kémhatású (pH10) ápolószer, míg az IronXtreme röprozsda oldó egy semleges (pH7) formula. A Wheel Cleaner felni tisztítót a gyári felnik mindennapi tisztítására ajánlott. Az IronXtreme röprozsda oldót a nem gyári, újra fényezett, polírozott, esetleg házilag festett felnikre használd.


Mi is pontosan a röprozsda?

A repülőrozsda a levegőben szálló fémpor, amely megtapad a lakkrétegben és az eső, pára hatására el kezd rozsdásodni.


Termékinformációk:

Kiszerelés: 600ml

Származási hely: EU

Illat: Cseresznye

Szín: Tejszerű

Ph:  7 ± 1

3.990 Ft
1

19000347

Tecnikai adatok

Figyelmeztetés

Megosztom